Mr. Butler nu ook in Helmond

Mr. Butler nu ook in Helmond
Gepubliceerd op: 20 juli 2021 14:05
Gewijzigd op: 20 juli 2021 14:06

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

De Helmondse horeca bezorgt bij je thuis

HELMOND In Helmond vind je sinds begin deze maand een nieuwe bezorgdienst, Mr. Butler. Zij maken het mogelijk dat niet alleen grote ketens of fastservicezaken, maar ook de lokale, kleinere horecazaken bij je thuis bezorgen. En ook nog eens voor een eerlijke prijs, dankzij de lage commissie en extra voordeel van hun partner Sligro. Lees snel welke ondernemers zijn aangesloten en hoe je korting krijgt op je bestelling.

Mr. Butler maakt het voor alle ondernemers mogelijk om hun gerechten bij de Helmonders thuis te bezorgen. Via de website van Mr. Butler bestel je een gerecht van jouw favoriete Helmondse zaak. De ondernemer bij wie je bestelt, hoeft minder commissie af te staan dan bij een andere bezorgdienst. Zo krijg je dus jouw lievelingsgerecht bij je thuis en help je een lokale horecazaak!

Snelle levering
Bij Mr. Butler bestel je via de website, op desktop of mobiel. Het proces werkt zoals bij andere bezorgdiensten. Je kiest een gerecht uit van een restaurant naar keuze, betaalt makkelijk online en binnen no-time staat het gerecht op tafel. De bezorgers maken gebruik van snelle e-bikes, waardoor jouw keuze voor Mr. Butler ook nog eens milieuvriendelijk is.

Bekende Helmondse zaken
Al heel wat bekende Helmondse zaken zijn aangesloten bij Mr. Butler. Denk bijvoorbeeld aan De Stadskamer, Bufkes, Lunch en Zo, The Food Station en Lunchroom De Keyser. Dankzij het diverse aanbod kun je via Mr. Butler verschillende gerechten voor zowel lunch als diner bestellen. Alles wordt in een straal van 5,5 kilometer om de horecazaak bezorgd, dat is verder dan andere bezorgdiensten.

Goed voor de horeca
Ook de horeca zelf profiteert ervan als je via Mr. Butler bestelt: ze dragen minder commissie af dan bij andere services en sparen bij iedere order automatisch voor waardebonnen bij Sligro. Ook het aansluiten gaat gemakkelijk: ze krijgen een tablet en sluiten ‘m eenvoudig zelf aan. Iedere bestelling die daarop binnenkomt is extra omzet.

Korting op je eerste bestelling
Bestellen bij je favoriete restaurants in Helmond? Probeer Mr. Butler dan nu extra voordelig en profiteer met kortingscode #DELOOP van € 5,- korting op je eerste bestelling via mrbutlerhelmond.nl.*

*Deze kortingscode is geldig t/m 31 augustus 2021 en is geldig op de eerste bestelling bij Mr. Butler met een minimale bestelwaarde van €20,-. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties.

Mr. Butler nu ook in Helmond

Dit nieuwsbericht is 808 keer bekeken

X
X