Mozes and the Firstborn op Musique en Plein Public

Gepubliceerd op: 14 augustus 2018 9:10

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Helmond: Op zondag 26 augustus is er weer een nieuwe editie van Musique en Plein Public op de Lambertushof te Helmond. Ook dit jaar vijf bands die vanaf 14.30 uur gratis te beluisteren zijn. En wat voor bands! De middag begint met 'Rate'. een alternatieve rockband uit Helmond met melodische, gitaar-gedreven nummers. Dan swingen met 'Supersonics'. Strak in het pak spelen de vier mannen rockabilly, rock ’n roll met een vleugje Americana.

De derde band is Pangeya. Deze band haalt inspiratie uit alle richtingen en maakt daar een eigentijdse geheel van. Vervolgens gaan we naar de topact van de middag. Debuterend in 2013 uitgeroepen tot 3 FM serious Talent. Succes na succes tijdens tours door Amerika en Europa. Inmiddels meerder albums en EP's op hun naam. We zijn apentrots om aan te kondigen; 'Mozes and the Firstborn'. Ja, dat lees je goed. Onlangs nog te zien op Best Kept Secret, op Lowlands en dan spelen ze zomaar ineens op de Lambertushof! Verdere toelichting lijkt ons overbodig. Zorg gewoon dat je erbij bent. Dit mag je niet missen!

Tot slot nog even lekker chillen met Funtain. Terug in de tijd, de jaren '60 en '70. Biertje erbij en meezingen met nummers van The Doors, The Animals, Cream, The Beatles, Tom Petty en CCR. Zondag 26 augustus vanaf 14:30 op de Lambertushof in Helmond. Met dank aan de sponsors; Toegang (niet te geloven) GRATIS

Dit nieuwsbericht is 1329 keer bekeken

X
X