Morssink trakteert op gratis brood in nieuwe webshop

Gepubliceerd op: 31 oktober 2019 13:05
Gewijzigd op: 30 oktober 2019 16:22

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centrum: Richard en Henriëtte Morssink, van de gelijknamige specialiteitenbakkerij in Helmond, hebben op 30 oktober een nieuwe webshop geopend op www.bakkerijmorssink.nl. Hierdoor kan heel Helmond genieten van het lekkerste brood en gebak dat elke nacht vers gebakken wordt door de bakkers van Morssink. De bakkerij, die momenteel bestaat uit de winkels aan de Margrietlaan en de Ameidestraat, is hiermee klaargestoomd voor de toekomst.

1 gratis brood voor elke klant!

Om de opening van de webshop te vieren trakteert Morssink op een gratis brood naar keuze. “Wanneer je vóór 1 december de couponcode MV5NQ tijdens het afrekenen gebruikt, krijg je een brood met een maximale waarde van €3,50 geheel gratis. Gewoon een leuk en lekker cadeautje”, aldus Richard. Morssink gelooft in de kracht van online bestellen: “We kunnen hierdoor onze openingstijden voor het aannemen van bestellingen verruimen. Onze klanten kunnen tot ’s avonds 21.00 uur bestellen voor de volgende dag. Tevens is de webshop altijd up-to-date met de juiste producten die voorzien zijn van foto’s, prijzen en informatie zoals allergene stoffen en ingrediënten. Superhandig!”

Bakkerij Morssink

Richard: "Ik ben van kleins af aan in het vak gegroeid. Het is altijd mijn ding geweest, ik stond al vanaf een jaar of zes in de bakkerij", lacht Richard. "Mijn ouders zijn de bakkerij begonnen in 1962 aan de Margrietlaan in Helmond waar de bakkerij nog altijd gevestigd is. Na de opening van de centrumwinkel in 2002, die in 2018 nog geheel vernieuwd is, zijn we klaar voor de volgende uitdaging. Een digitale winkel in de vorm van een webshop past perfect in dat plaatje".


Dit nieuwsbericht is 394 keer bekeken

X
X