Mooi bedrag opgehaald voor Mike!

Gepubliceerd op: 12 juli 2018 10:00
Gewijzigd op: 12 juli 2018 10:38

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Bij de Kennedymars van dit jaar zaten een boel bijzondere verhalen. Zo ook uit Helmond. De Houtse Renè Baggermans liep de Kennedymars afgelopen weekend uit voor de
25-jarige Mike Billekens, eveneens uit Mierlo-Hout.

Mike heeft jaren geleden ooit een tekenbeet gehad die niet ontdekt werd.
Toen hij later vele klachten kreeg en zijn lichaam 2 jaar geleden volledig instortte, bleek hij de Chronische ziekte van Lyme te hebben. Doordat deze ziekte in Nederland niet erkend is, moet Mike alle behandelingen zelf betalen die hij in België volgt. Nadat Renè dit hoorde, zei hij gelijk dat hij zich voor Mike wilde inzetten en geld voor hem wilde inzamelen.

In april van dit jaar liep hij 7 uur lang met een aantal andere lieve mensen mee met "Lopen voor Lyme" voor Mike en afgelopen weekend werd ook de 80 km van de Kennedymars uitgelopen, een enorme prestatie!
Bedankt lieve mensen waaronder ook grote dank aan vele ondernemers en winkeliers die Renè en Marion (moeder van Mike) bereid hebben gekregen om een financiële bijdrage te doen!
Bijna strompelend en met ontzettende zere voeten haalde Renè de finish om 10:57 uur.
Marion liep het laatste stuk met hem mee om hem mentaal te ondersteunen.
Een emotioneel moment werd het toen hij Mike bij de eindstreep trof en hem kon melden dat er een bedrag van maar liefst €2000,- is binnengehaald!

Dankzij Renè , alle lieve teamleden van "Lopen voor Lyme" en alle hartverwarmende sponsoren kan Mike zijn veelbelovende behandeling in België blijven voortzetten en kan hij wellicht herstellen van deze vreselijke ziekte!

Dit nieuwsbericht is 141 keer bekeken

X
X