Minor

Gepubliceerd op: 13 mei 2022 13:05

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

Op vrijdag 20 mei aanstaande zal het dak van Wijkhuis De Geseldonk er weer af gaan tijdens de nieuwe editie van Minor! Middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar zijn dan weer welkom om feest te vieren.

Tijdens Minor zullen verschillende DJ’s op het podium te zien zijn. Jordy Wijn zal het feest openen en de zaal vast goed opwarmen. Vervolgens zal The Fissa Squad plaatsnemen achter de DJ booth en een goede mix van zowel hits als meezingers draaien. The Underdogs, die pasgeleden de plaat ‘Zonder Rem’ hebben opgenomen met Hek van de Dam (welke je vorige keer bij Minor hebt gezien), zullen er voor zorgen dat niemand stilstaat! Tenslotte zal QUINdrx het feest knallend afsluiten!
Hier wil je toch bij zijn? Bestel gemakkelijk een ticket voor slechts 4 euro (exclusief servicekosten) via www.minorhelmond.nl. Een consumptiebon kost slechts 1 euro bij Minor, en de (verplichte) garderobe is helemaal gratis.
Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg dus dat je op tijd binnen bent.
Voor meer informatie, check Facebook/Instagram/Tiktok (@minorhelmond) of bezoek de website www.minorhelmond.nl. Hier kunt je ook onder andere het reglement terugvinden.


Dit nieuwsbericht is 45 keer bekeken

X
X