Mierlose Krant gaat samen met Middenstandsbelangen

Gepubliceerd op: 12 december 2019 14:14
Gewijzigd op: 12 december 2019 11:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

MIERLO - Tijden veranderen in een snelle digitale wereld. Toch houden goede lokale weekkranten stand en versterken zelfs nog hun positie. De kracht van lokaal en dicht bij de lezer staan, heeft nog steeds zijn uitwerking. Ook adverteerders geloven in de print media, immers als ze geen respons krijgen op hun advertenties, zouden ze morgen ophouden toch? Daarom is besloten om ook één sterke weekkrant in Geldrop-Mierlo uit te brengen, die ook een goede toekomst heeft.

De uitgevers van De Mierlose Krant en Middenbestandsbelangen Geldrop-Mierlo hebben besloten om de twee weekkranten samen verder te laten gaan per 1 januari 2020. Adcommunicatie Helmond zal de activiteiten overdragen aan DAS Publishers, de nieuwe uitgever van de combinatie Middenstandsbelangen/Mierlose Krant. Weekkrant Middenstandsbelangen zal uit gaan komen met een ‘Mierlo’ editie, met het vertrouwde logo en dergelijke. De verspreiding van de Mierlo editie zal alleen nog in Mierlo zijn, Brandevoort en Mierlo-Hout vallen af.


Adcommunicatie trekt zich terug uit Mierlo, dus ook het succesvolle Ons Mierlo Magazine zal niet meer door hen worden uitgegeven. Verder blijven de twee uitgeverijen nauw samenwerken om klanten zo goed mogelijk te bedienen. Voor adverteerders, die toch Mierlo-Hout en Brandevoort willen bereiken kan Adcommunicatie Weekkrant De Loop Helmond (geheel Helmond) aanbieden, maar men kan ook adverteren in Ons Mierlo-Hout Magazine (maandelijks) en het nieuwe Ons Brandevoort Magazine (maandelijks), dat samen met Weekkrant De Loop verspreidt wordt in de wijk Brandevoort.

Adcommunicatie wil eenieder bedanken die op wat voor manier dan ook heeft meegewerkt aan De Mierlose Krant en wenst DAS Publishers veel succes en hopen op een verdere goede samenwerking. Allen bedankt.


Dit nieuwsbericht is 467 keer bekeken

X
X