Mierloos Boerenbruidspaar 2020

Gepubliceerd op: 6 december 2019 11:37
Gewijzigd op: 6 december 2019 10:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Regio:  In de Spruwwekooi van Sport en Eetcafé De Weijer, de residentie van Carnavalsvereniging ‘De Spruwwejagers’ te Mierlo is zaterdagavond 30 november jongstleden onder grote belangstelling tijdens de Mierelse Aovund het 41ste Mierloos Boerenbruidspaar bekend gemaakt. Bruidje Trinet Jacobs (Mierlo-Hout) en Pieter van de Vossenberg (Mierlo).

De onechte ambtenaar van de Burgerlijke Stand van het Mierlose Rijk der Spruwwejagers Marius van den Eijnden mocht na een onthulling van de boerenfamilie en na flink wat gezever en gezwets bekendmaken dat het boerenstel Trieneke ut kanalenboerinneke oit de haag (Trinet Jacobs woonachtig in Mierlo-Hout) en Petrus van Tinus de geminte booi en Johanna ut Manderke (Pieter van de Vossenberg uit Mierlo) op carnavalsdinsdag 25 februari 2020 voornemens zijn in de onecht te worden verbonden. Het belooft een hele speciale dag te gaan worden, maar vooral ook een hele ludieke happening afgaand op het gezellige aantekenfeest jongstleden zaterdag in de sfeervolle Spruwwekooi.

De onechte trouwerij op de dinsdag met carnaval in residentie ‘De Weijer’ te Mierlo, waarbij vanzelfsprekend ook de rest van de boerenfamilie en de nieuwe Prins der Spruwwejagers Prins Willem d’n Urste zich niet onbetuigd zullen laten beloofd één grote happening te gaan worden. Organisatie van de Boerenbruiloft is in handen van CV ‘De Spruwwejagers’ uit Mierlo.

Foto: Mierloos Boerenbruidspaar 2020 Trieneke en Petrus. (Bron foto; Jos Lenssen).


Dit nieuwsbericht is 230 keer bekeken

X
X