Mierlo-Houtenaar van het jaar 2019

Gepubliceerd op: 6 januari 2020 10:04
Gewijzigd op: 13 januari 2020 10:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Afgelopen zondag werd tijdens de nieuwjaarsreceptie van de wijkraad Mierlo-Hout, in een sfeervolle zaal De Koning, de Mierlo-Houtenaar én de groepering van 2019 bekend gemaakt.

Mierlo-Houtenaar

Uit de acht genomineerden, bestaande uit Wil van Loon, Berry Smits, Frans Welten, Mimie van Mierlo, Piet Maas en Dinie Jeuken-van de Kerkhof, Tiny Kuypers en Reggie Spoormakers,  werd Piet Maas gekozen als Mierlo-Houtenaar van 2019. Hij mocht een cheque ter waarde van 500 euro in ontvangst nemen. Het bedrag van de cheque mag hij verdelen binnen een of meerdere organisaties in Mierlo-Hout. Maas is voorzitter van KBO St. Lucia en is al jarenlang actief binnen het verenigingsleven van Mierlo-Hout.

Ook Reggie Spoormakers en Frans Welten mochten beiden een cheque van 250 euro in ontvangst nemen die zij mogen verdelen binnen een of meerdere organisaties.

Groepering van het jaar

Uit de groeperingen werd RKSV Mierlo-Hout verkozen tot de winnaar. De voetbalclub vierde in 2019 haar honderdjarige bestaan met diverse evenement en festiviteiten. De voetbalvereniging mocht een cheque ter waarde van 250 euro in ontvangst nemen.  verder waren Minor Mierlo-Hout, Stichting Herdenkingsmonument Mierlo-Hout, Zonnebloem afdeling Mierlo-Hout, Projectgroep Attentie Buurtpreventie Apostelwijk en Sinterklaasgroep Gheynspark genomineerd. Zij mochten allen een cheque van 100 euro in ontvangst nemen.


Dit nieuwsbericht is 140 keer bekeken

X
X