Michael Rieter lijsttrekker Mì Hellemonders

Michael Rieter lijsttrekker Mì Hellemonders
Gepubliceerd op: 1 oktober 2021 9:31

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND De nieuwe Helmondse politieke partij/beweging ‘Mì Hellemonders’ heeft op de eerste algemene ledenvergadering (ALV) van woensdag 8 september unaniem Michael Rieter gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

In partycentrum De Molen was een groot gedeelte van de inmiddels al tientallen leden tellende jongste Hellemondse politieke partij/beweging aanwezig om Michael Rieter op het ‘schild’ te hijsen!

Mì Hellemonders gaat nu de komende vijf maanden flink aan de weg timmeren om te zorgen dat alle Helmondse inwoners weten dat er weer iets meer en anders te kiezen valt om te zorgen dat zij goed vertegenwoordigd zullen zijn in de Helmondse gemeenteraad. Want het zijn wel uiteraard de inwoners van Helmond die op 16 maart 2022 gaan bepalen wie voor de komende vier jaar hun belangen gaat vertegenwoordigen. “En op mij kunnen de inwoners rekenen!”, stelt de enthousiaste lijsttrekker, “en wel Mì Hellemonders!”

Foto: Van links naar rechts: burgerraadslid Martien van den Hoven, burgerraadslid René van de Westerlo en lijsttrekker-raadslid Michael Rieter | F Gerard van Hal


Dit nieuwsbericht is 740 keer bekeken