‘Meer mogelijk met Voetbalkleding’ zoekt fans Helmond Sport

Gepubliceerd op: 25 januari 2021 12:39

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Stichting ‘Meer mogelijk met Voetbalkleding’ is op zoek naar personen met een beperking (tot 30 jaar) die supporter zijn van Helmond Sport. De stichting financiert normaal uitjes voor deze doelgroep, maar omwille van de lockdown kan deze niet doorgaan.

In plaats daarvan wil de stichting mensen in deze doelgroep voorzien van een wensdoos met items van Helmond Sport. Ook kan de doos gevuld worden met fanartikelen van Ajax, Feyenoord, PSV en/of het Nederlands Elftal. Zelfs Jordy Thomassen heeft zijn medewerking verleend aan de actie door enkele items te signeren.

Kent u iemand binnen deze doelgroep die een doos verdient? Stuur dan een e-mail naar info@meermogelijkmetvoetbalkleding.nl en vermeld de naam- en adresgegevens van de begunstigde, zijn of haar kledingmaat en clubvoorkeur(en) en uw contactgegevens. Als de stichting de aanvraag honoreert, dan sturen zij de doos op. Deze is voor de aanvrager en begunstigde volledig gratis. Wel geldt dat op ook echt op is. Het kan zijn dat bij een niet-beschikbare kledingmaat een andere maat wordt opgestuurd.

www.meermogelijkmetvoetbalkleding.nl


Dit nieuwsbericht is 330 keer bekeken

X
X