Doe mee met De Uitvinders van het Trainingspak!

Gepubliceerd op: 11 januari 2018 11:30
Gewijzigd op: 12 januari 2018 9:22

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina
HELMOND: De lat ligt hoog. Om Berry de Musical kon niemand heen, met Verhaal van de Knaal werd het succes twee jaar later overtroffen – de organisatie kreeg zelfs de Publieksprijs Helmonder van het Jaar 2016 uitgereikt.

Nu komt stichting De Helmondse Musical voor de derde keer met een voorstelling: De Uitvinders van het Trainingspak. Mensen die willen auditeren kunnen zich nog tot 5 februari aanmelden via www.dehelmondsemusical.nl. Op die site staat ook veel informatie. Het onderwerp van de musical: “De voorstelling gaat over ondernemerschap en creativiteit in Helmond”, vertelt regisseur John van der Sanden. “Er zit ook een grote dosis relativerende humor in. Onze stadsgenoten vang je niet in één verhaal. Als een lappendeken gaan we al die verhalen op bijzondere wijze in elkaar verweven. Van textiel tot automotive, het Sassenplein, Zaal Bocken, Oostappen, Speelhuis en de Markt, het komt allemaal voorbij.” Op 26 december 2018 kan iedereen in Theater Speelhuis genieten van de première. Erna volgen nog negen voorstellingen tot 6 januari 2019.

Wie komt er auditeren?
De cast moet worden samengesteld, voor de repetities in maart beginnen. John: “We zijn op zoek naar talenten op uiteenlopende gebieden. Iedereen is welkom: talentvol of al ervaren, jong en oud. Dit is voor jou dé kans om in jezelf te investeren en uiteindelijk te staan voor een vol Speelhuis Helmond. Op onze website vind je alle voorwaarden. Zo kost het behoorlijk wat tijd om te repeteren en de tekst te leren. Maar de ervaring die je ervoor terugkrijgt, is fantastisch. We horen het van iedereen bij de vorige musicals: je leert ontzettend veel en hebt de tijd van je leven.” Mensen die zich aanmelden horen vóór carnaval of ze kunnen komen auditeren en wat er dan wanner van je gevraagd wordt. Op 24 en 25 februari 2018 vindt het auditieweekend plaats. Doe jij mee?

Dit nieuwsbericht is 797 keer bekeken

X
X