Marcel Mulders en de Neil Diamond Memories Band

Gepubliceerd op: 15 september 2020 13:37

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Een top tribute band met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Een overweldigende muzikale en visuele show in het teken van de jaren 70 met dé Nederlandse Neil Diamond zanger Marcel Mulders.

Na een aantal solo (theater)shows is hij terug in Helmond met zijn volledige band! Geniet van een geweldig live optreden met passie, emotie, mooie herinneringen en met de muziek waar u zeker ook gezellig mag meezingen. Nummers als “Sweet Caroline”, “Beautiful Noise”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”,… en vele andere hits passeren de revue. Kortom, een spetterende show voor liefhebbers van Neil Diamond. Deze band brengt de sfeer terug van de legendarische concerten “Hot August Night” en “Love at the Greek” uit 1972 en 1976. Beleef een sfeervolle avond in stijl, geniet van zijn stem, de topmuzikanten en zangeressen en van deze geweldige show.

De band zal twee shows geven deze avond. Kom het beleven op vrijdagavond 2 oktober in Zaal Traverse Helmond (Steenweg 19).

Tickets: https://www.ticketview.nl/shop/gjdevents

Show 1 19.30 tot 20.45 uur (zaal open 18.30)

Show 2 21.30 tot 22.45 uur (zaal open 21.00)

Tickets zijn 25 euro inclusief twee consumptiemunten en twee rondes bittergarnituur. Dit is een volledige coronaproof en seated production.


Dit nieuwsbericht is 369 keer bekeken

X
X