Mannenkoor Lambardi: Toen en Nu

Gepubliceerd op: 12 maart 2018 13:40

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Centurm/binnenstad: Zondag 25 maart a.s. om 15.00 uur geeft Mannenkoor Lambardi in het kader van zijn 65 jarig bestaan het concert "Toen en Nu" in het vernieuwde Theater Speelhuis.
Als gasten zijn aanwezig Vrouwenensemble Sirena uit Eindhoven en het Blazersensemble Donax.


Lambardi, onder leiding van Nadia Loenders, brengt tijdens dit concert in doorsnede van het repertoire uit de afgelopen 65 jaar, maar ook een blik naar de toekomst zal op het programma niet ontbreken. Voorbij komen mooie operawerken van Verdi, Mozart en Orff maar ook romantische werken van Rachmaninov en Bohm. Het heden en toekomst komt aan bod met werken van Jenkins, Cohen, May, Lauridsen en andere hedendaagse componisten.

Vrouwen Vocaal Ensemble Sirena bestaat uit ruim dertig zangeressen en het koor staat eveneens onder leiding van Nadia Loenders. Sirena streeft een hoge amateurkwaliteit na en zal de toehoorders zeker verrassen met mooi melodieuze muziek. Blazersensemble Donax wordt gevormd door Jos Simons-B op hobo, Geert Brouwers-NL op fagot en Koen Cuijpers-NL op klarinet. Deze drie door de wolgeverfde professionele musici zullen het koor begeleiden maar met hun solo optreden ook zorgen voor mooie intermezzo's.

beide koren zullen op piano worden begeleid door pianist René van de Laar.

Kortom een mooie muzikale middag met een uitgebreid en gevarieerd programma.

Dit nieuwsbericht is 705 keer bekeken

X
X