Luxe woningen Hazenwinkel komen binnenkort in de verkoop

Gepubliceerd op: 14 mei 2020 9:44

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Brandevoort: Op 14 mei start de verkoop van 21 luxe en moderne woningen in Hazenwinkel, een van de groene ‘Buitens’ van Brandevoort. De architectuur van dit stadsdeel is geïnspireerd op de historische bebouwing van Thorn, dus de gevelkleur wit overheerst in een landelijk en gevarieerd woongebied. Het groene buitengebied is hier net zo dichtbij als het stedelijke hart van Brandevoort, de populaire Helmondse uitbreidingswijk.

Het nieuwe woningaanbod van Van Wanrooij Projectontwikkeling bestaat uit tweekappers en vrijstaande woningen. Van de tweekappers zijn er 12 levensloopbestendig, dus met de mogelijkheid van slapen en baden op de begane grond. De woningen zijn niet alleen ruim en riant, maar ook duurzaam. Zo wordt elke woning verwarmd met aardwarmte dankzij een individuele warmtepomp met bodemlus. Alle verdiepingen krijgen vloerverwarming en door toepassing van balansventilatie blijft tocht buiten de deur.

Van Wanrooij ontwikkelt in totaal 49 woningen in Hazenwinkel. De 21 woningen die vandaag in de verkoop komen, vormen cluster 19A van het plangebied. Ook in cluster 5 is nog een beperkt aantal woningen te koop. De bouw van die woningen gaat na de zomervakantie al van start.

Extra’s als standaard

Bijzonder voor alle woningen die Van Wanrooij hier ontwikkelt is dat ze in de basis al extra’s bevatten die in veel andere nieuwbouwprojecten als optie (met meerkosten) worden geboden. Dat kan bijvoorbeeld een vliering zijn op de derde woonlaag, verdiepingshoge binnendeuren, extra breedte van de woning, sfeervolle luiken, dubbele tuindeuren of het spiegelen van de standaard indeling.

De levensloopbestendige woningen zijn flexibel in te delen. Kopers kunnen kiezen voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond, maar in plaats daarvan kan er ook gekozen worden voor een kantoorruimte met eigen entree of een extra speelkamer. Op de verdieping komen twee slaapkamers. Deze levensloopbestendige woningen (twee-onder-één-kap) zijn extra breed en bieden daardoor veel ruimte. Parkeren kan bij alle woningen met 2 auto’s op een eigen oprit.

Helmond in trek

Hazenwinkel wordt een rustige buitenbuurt van Brandevoort, want er zijn geen doorgaande wegen en voorzieningen. De voorzieningen liggen wel op loopafstand: winkels in het nabijgelegen De Veste, basisscholen in Liverdonk, Stepekolk en De Veste en een middelbare school. De klassiek ogende en fraai vormgegeven woningen staan straks in een groene omgeving die aansluit bij het landelijk gebied. Ingemetselde nestkasten bij een aantal woningen en een regenzuil/regenton bij elke woning dragen bij aan duurzaamheid en natuurbeleving. De stadscentra van Helmond en Eindhoven zijn echter dichtbij, zowel per auto als per fiets of trein. Helmond is de laatste tijd ook bij Eindhovenaren sterk in trek, mede vanwege de wat vriendelijkere prijzen in Helmond en Brandevoort, zo blijkt uit recente cijfers.

Verkoop

De makelaarskantoren Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs en ERA vb&t zijn betrokken bij de verkoop van de woningen in Hazenwinkel. Uiteraard worden daarbij alle RIVM-regels strikt nageleefd.

www.hazenwinkel.nl  

Impressie van het nieuwbouwproject.


Dit nieuwsbericht is 1318 keer bekeken

X
X