Luxe service Appartementen in Helmond Centrum

Gepubliceerd op: 16 juli 2018 17:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Afgelopen week heeft Acuut Zorg & Woonbegeleiding bekend gemaakt dat zij gaan uitbreiden met “Residentie Acuut”.

Aan de Suytkade in Helmond worden 28 luxe service appartementen voor senioren gebouwd. Vanaf heden mag bekend gemaakt worden dat wegens enorme aanvragen Acuut met nog eens 22 appartementen gaan uitbreiden aan de Ameidestraat/Koninginnewal. (Pand van Dirks) Naast de appartementen wordt hier ook een restaurant gevestigd op de begane grond.

In dit restaurant wordt zoveel mogelijk met streeken biologische producten gewerkt. Dit restaurant is voor iedereen toegankelijk. Initiatiefnemer Jordy Hollewand lanceert hiermee een nieuwe formule voor senioren. Binnen de Residentie worden namelijk wonen, zorg en topservice op maat geleverd onder 1 dak. De oplevering van Residentie Acuut aan de Suytkade zal naar verwachting medio 2019 zijn. De oplevering van de Residentie aan de Ameidestraat / Koninginnewal zal medio 2020 zijn. Acuut Woonbegeleiding is een gevestigde naam in de zorg met inmiddels al ruim 10 jaar ervaring in begeleiding en ambulante zorg in diverse gemeenten. Initiatiefnemer Jordy wil met zijn kennis en ervaring in deze sector ook een oplossing bieden voor de senioren in omgeving Helmond. Momenteel zijn er 100.000 seniorenwoningen tekort in Nederland. Met de vergrijzing opkomst en de versobering op seniorenzorg vanuit de overheid is er een uitdaging. Er moet een oplossing komen voor deze zorgbehoevende groep. Met dit idee is Residentie Acuut geboren.

Wij hopen met de komst van Residentie Acuut een oplossing te kunnen bieden in Helmond en omgeving. Wij willen graag onderscheidend zijn in de zorgsector.
Het idee van stoffige kleine kamertjes en voorgefabriceerde voeding is niet meer van deze tijd. Bij ons komen geen zorgrobots! Wij willen graag een persoonlijke benadering zonder stopwatch mentaliteit. Dit is geen loze kreet zo werken wij bij Acuut al ruim 10 jaar! Zowel binnen als buiten de residentie worden regelmatig (gezamenlijke) activiteiten georganiseerd. De Residenties worden gebouwd in een nieuwe veilige omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid. De wensen van onze bewoners staat centraal en uiteraard is alles bespreekbaar. Hiermee komt het totaal aantal seniorenwoningen dat Residentie Acuut gaat exploiteren op 50 in de stad Helmond.

De inschrijving is reeds geopend.
Mocht u naar aanleiding van dit persbericht nog vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op:

Residentie Acuut
Jordy Hollewand
088-6000400
www.residentieacuut.nl
info@residentieacuut.nlDit nieuwsbericht is 241 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X