Lustrum expositie Fotografieclub Helmond-Oost

Gepubliceerd op: 5 maart 2020 11:26
Gewijzigd op: 5 maart 2020 9:32

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Helmond-Oost: Fotografieclub Helmond-Oost houdt vanaf vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart haar eerste lustrum expositie. De feestelijke opening op vrijdagavond 20 maart is voor genodigden en wordt verricht door de heer Erik de Vries, 1e locoburgemeester en Wijkwethouder Binnenstad en Helmond-Oost. De foto’s worden tentoongesteld in wijkhuis de Lier aan de van Kinsbergenstraat 1, 5703 BW te Helmond.

Het thema van de expositie is: “5 jaar verder”

Voor het organiseren van de jubileumexpositie is door het bestuur en leden veel inzet en tijd geïnvesteerd. Verschillende sponsoren hebben bijgedragen in de kosten om zo’n mooie expositie mogelijk te maken. Ook dit jaar gaan de leden de bezoekers weer trakteren op een prachtige verzameling van circa zestig foto’s met uiteenlopende onderwerpen in kleur en zwart-wit. Buiten de expositie vindt u een selectie van dertig “rode draad” foto’s met het thema: Helmondse Monumenten in beeld. Hiervoor hebben de leden elk afzonderlijk een foto ingeleverd van telkens een andere locatie in Helmond. Verder worden de “foto’s van de maand” tentoongesteld. Dit zijn de foto’s die leden gekozen hebben als mooiste maandfoto. Ook is er een diapresentatie met een overzicht van foto’s van de afgelopen vijf jaar.

De toegang van de expositie is gratis.

Openingstijden: zaterdag 21 maart van 10:30 tot 16:30 uur  en zondag 22 maart van 10:30 tot 16:00 uur. Voor meer informatie kijk op www.fotografieclubhelmondoost.nl

F Fotografieclub Helmond-Oost


Dit nieuwsbericht is 202 keer bekeken

X
X