Lunchactie Winkelcentrum De Bus en Wijkmanagement groot succes

Lunchactie Winkelcentrum De Bus en Wijkmanagement groot succes
Gepubliceerd op: 15 juli 2021 14:29

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

HELMOND-NOORD Meerdere jaren hebben de ondernemers van Winkelcentrum De Bus een brunch georganiseerd in het winkelcentrum. Helaas was dat in deze coronatijd niet mogelijk, maar toen ontstond het idee van een lunch-to-go die in samenwerking met Wijkmanagement Helmond is gerealiseerd.

We wilden de bewoners van Savant De Eeuwsels een hart onder de riem steken door hen een verzorgde lunch aan te bieden bij hen thuis. Inwoners van Helmond konden sparen voor de gratis lunch-to-go door van 5 winkels een kassabon in te leveren. Er waren weer vele enthousiaste spaarders.

Op zaterdag 10 juli stonden er zo'n 100 lunchtassen klaar om af te halen door de klanten, uitgereikt door een vaste klant in De Bus die dit graag vrijwillig wilde doen. Alle ondernemers hadden een bijdrage geleverd voor in de lunchtassen. Zo had de bakker een broodjesassortiment gedaan, de visboer een bakje vissalade, de kaaswinkel lekkere eiersalade, Supervlaai een zakje bonbons, Primera een puzzelboekje enzovoorts, enzovoorts. Ook de mensen bij Savant De Eeuwsels waren blij verrast met deze overvloedige broodmaaltijd met beleg en kaas en die werd aangevuld met stukjes haring, warme snacks en opgefleurd met bloemen voor op tafel.

Zelfs in een tijd waarin alle winkels gelukkig weer open zijn en alle ondernemers hun eigen drukke agenda hebben, werd er tijd gemaakt voor deze fijne samenwerking met elkaar, De Eeuwsels en Wijkmanagement.


Dit nieuwsbericht is 109 keer bekeken

X
X