Louis van de Werff lijsttrekker van Helder Helmond

Louis van de Werff lijsttrekker van Helder Helmond
Gepubliceerd op: 24 september 2021 9:36

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Huidig burgercommissielid Louis van de Werff werd tijdens een goed bezochte ledenvergadering van Helder Helmond afgelopen zaterdagavond gekozen tot lijsttrekker voor Helder Helmond.

Op voordracht van de kandidatencommissie werd Louis na een schriftelijke stemming gekozen. Louis zal de partij Helder Helmond, sinds februari van dit jaar een samenvoeging van 3 partijen (Helmond Aktief, Bach Plus & Helder Helmond), voorgaan naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Louis is een geboren en getogen Helmonder en opgegroeid op de Mierloseweg, momenteel het CombiCentrum. Hij is oud-leraar van het Dr. Knippenberg College, waar hij diverse leergangen heeft gegeven. Ook is hij een fervent ‘volgeling’ van het Helmonds dialect ‘Haw ut Hellemonds’ en is ‘afgestudeerd’ in de Keiologie (Keiologische Hogeschool).

Na zijn verkiezing gaf hij aan dat hij zich voor de volle 100% zou gaan inzetten voor Helder Helmond; een lokale partij die zich niet links of rechts of midden manifesteert, maar zich op no-nonsens wijze wil inzetten voor alle Helmonders.

Louis van de Werff lijsttrekker van Helder Helmond

Dit nieuwsbericht is 276 keer bekeken

X
X