Loco Loco Discoshow bij Partycentrum denheuvel

Gepubliceerd op: 19 januari 2018 15:00
Gewijzigd op: 24 januari 2018 9:14

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Dé koningen van het onbezonnen dansfeest komen naar Mierlo.
Na Pinkpop, Lowlands, Paaspop en Zwarte Cross komt ook de Residentie van De Kersepit op het lijstje te staan van de Loco Loco Discoshow. Op zaterdag 27 januari zetten de gebroeders Feniel en MC Stevie Starlight Partycentrum Denheuvel op zijn kop.


Waar voorgaande jaren de Disco Inferno een ongekend populair evenement was en vorig jaar de Party Animals een onvervalst happy hardcore feestje hebben gebouwd is het dit jaar de beurt aan de heren van de LocoLoco Discoshow om het publiek te verrassen. En dat doen ze, gegarandeerd.

Alles Loco?
Deze drie mannen schakelen moeiteloos tussen ouderwetse gezelligheid en moderne hits. Ze grabbelen in hun platenbak naar disco, rock, maar ook vette partyknallers van nu en dansplaten van de jaren ’90. Je wordt bij wijze van spreken als een ware muzikale flipperbal heerlijk heen en weer geschoten.
Tot zover niets nieuws onder de zon zou je zeggen, maar er is meer.
De Loco’s gaan namelijk verder waar anderen stoppen. Want wat moet een DJ met  bijvoorbeeld korfbalbekers en bladblazers? Onder leiding van MC Stevie Starlight presenteert het trio in hoog tempo tussen de muziek door hilarische interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde 'Sambaballen Wedstrijd' en de 'Vlaggenzwaai Competitie'. Ludieke wedstrijdjes tussen individuen, vriendengroepen of gewoon ‘jongens tegen de meisjes’, het lukt de drie DJ’s keer op keer het publiek helemaal mee te trekken in hun verrassende acts. Zinvol? Nee, maar wel heel erg leuk!
Aan DJ W3SS de eer om er vooraf de stemming alvast in te krijgen en naderhand de feestelijke uitzinnigheid nog lang vast te houden.

Een avond vol gekkigheid en gezelligheid met de enige echte Loco Loco Discoshow, dat wil je toch zelf meemaken? Daarvoor hoef je dus geen dure festivaltickets op de kop te tikken, want voor slechts €10,00 p.p. kun je erbij zijn door in de voorverkoop je kaarten aan te schaffen via www.denheuvel.nl/tickets of af te halen bij Partycentrum denheuvel, Heuvel 2 in Mierlo. Op de avond zelf betaal je €12,50 aan de deur, dus pak je voordeel.

Dit nieuwsbericht is 415 keer bekeken

X
X