Lions Club Gewest Helmond
haalt met de DE-waardepuntenactie
in december 600 pakken koffie op
voor Super Sociaal

Lions Club Gewest Helmond haalt 600 pakken koffie opvoor Super Sociaal
Gepubliceerd op: 10 maart 2022 14:00

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND In december 2021 plaatste de Lions Club Gewest Helmond bij 11 supermarkten in Helmond en omgeving inzamelboxen voor Douwe Egberts-waardepunten. In totaal leverde dat 300.000 punten op. Daardoor kon de LC Gewest Helmond donderdag 24 februari 2022 600 pakken koffie overhandigen aan de supermarkt voor minima Super Sociaal in Helmond.

Voor de derde keer deed LC Gewest Helmond mee aan de landelijke Lions-actie. In totaal werden er circa 92.000.000 punten ingeleverd en konden er bij Douwe Egberts 188.000 pakken koffie opgehaald worden voor vele voedselbanken in heel Nederland. Ook dit jaar kon er oud en vreemd geld in de vorm van munten en biljetten in de boxen gestort worden.

De opbrengst komt ten goede aan de actie SIGHT FIRST van Lions International, die oogoperaties in de derde wereld bekostigd. Dit jaar was onze bijdrage goed voor 60 oogoperaties.

Het succes van deze inzamelingsacties kwam tot stand door de vele gulle gevers en de medewerking van de deelnemende winkeliers.. De Lions Club Gewest Helmond wil hen daarvoor bedanken. Het voornemen is in december van dit jaar de actie te herhalen, zo mogelijk op grotere schaal.


Dit nieuwsbericht is 286 keer bekeken

X
X