Lekker stappen bij Lopersgroep Brandevoort

Gepubliceerd op: 9 maart 2018 11:00
Gewijzigd op: 8 maart 2018 11:02

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: In de afgelopen tijd waarin de Olympische medailles je om de oren vlogen, realiseer ik me eens te meer mijn eigen fysieke beperkingen.

Natuurlijk weet ik dat de ‘Irene Wüst-s’ en de ‘Sven Kamer-s’ van deze wereld uitzonderingen zijn, maar toch. Ik voel al eens vaker een steek hier, een verkramping daar, mijn spieren kunnen onwillig en mijn botten weerbarstig zijn. Ga er met zo’n lijf maar eens lekker op uit, ‘de paden op, de lanen in, de vrijheid tegemoet’. Daar moet je toch niet aan denken. Jij wel?

Nou ja, aan de andere kant: het is best lekker, naar buiten, in het bos, op de hei, met een zonnetje, onderweg een praatje. Maar voor je zover bent. Ga d’r maar aanstaan. Poeh!
Tot die ene woensdagochtend, inderdaad een zonnetje, en ze belde bij me aan. Of ik zin heb om een klein stukje mee te gaan wandelen. Zomaar, om een beetje te kletsen, in beweging te blijven. Nee, niet stevig doorstappen; lekker rustig, met nog een paar mensen die het ook rustig aan willen doen. Of misschien wel, rustig aan moeten doen. En na afloop, samen een kopje koffie.

Bij Lopersgroep Brandevoort hebben ze zich dat wél voorgesteld. En daarom zijn ze begonnen met een kleine groep om een rustige wandeling te maken. Lijkt jou dat ook dat iets? Wil jij ook eens zo’n woensdagochtend meemaken? Loop gerust een keertje mee. Het verplicht je tot niets. Laat Marlou Ubags, tel 06-42003124, even weten dat je meeloopt of zorg dat je op woensdagochtend om 09:10 uur bij Sportpark Brandevoort bent. Verzamelen binnen bij het bankje op de eerste verdieping. Om 09:15 vertrekken ze. Je bent van harte welkom!
En oh ja, als je wel van stevig doorstappen houdt, ben je natuurlijk ook van harte welkom in de andere wandelgroep, die tegelijk start.

Tot woensdagochtend!

Dit nieuwsbericht is 1202 keer bekeken

X
X