Leer ook reanimeren en help levens redden!

Gepubliceerd op: 17 maart 2023 9:37
Gewijzigd op: 17 maart 2023 9:38

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

MIERLO-HOUT Leer ook reanimeren en/of houd je diploma actueel. EHBO-vereniging Mierlo-Hout geeft op 13 april 2023 van 19.00-22.00 uur een nieuwe cursus reanimatie in wijkhuis De Geseldonk. De cursus is gratis voor inwoners van Mierlo-Hout. Aanmelden onder vermelding van naam, geboortedatum en e-mailadres via secretariaat@wijkraadmierlohout.nl.

Mierlo-Hout heeft een dekkend netwerk van AED’s. Overal binnen Mierlo-Hout vind je in een straal van 600 meter een AED waarmee je levens kunt redden. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe je zo’n apparaat kunt bedienen. Je kunt je nu aanmelden voor een cursus reanimatie bij de EHBO-vereniging in Mierlo-Hout.

Leer ook reanimeren! In Nederland krijgen jaarlijks tienduizenden mensen een hartstilstand en zijn er zo’n 8.000 reanimaties. Het is ontzettend belangrijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen reanimeren. De eerste zes minuten zijn cruciaal. Als een hulpverlener dan start met reanimeren en een AED aansluit, is de kans op overleven het grootst. Iedereen kan leren reanimeren, dus wacht niet langer help mee om levens te redden.


Dit nieuwsbericht is 91 keer bekeken