LEEF Liverdonk

Gepubliceerd op: 21 september 2020 13:24
Gewijzigd op: 25 september 2020 14:53

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Brandevoort, Voorpagina

Brandevoort: Afgelopen vrijdag konden de kopers van LEEF Liverdonk, een wijk in aanbouw in Brandevoort, kennismaken met hun toekomstige buren. De start van de bouw werd feestelijk gevierd door de aanwezigen en natuurlijk werd er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Vanwege het Coronavirus werden er bij binnenkomst emmertjes met onder andere champagne en handschoenen uitgedeeld aan de toekomstige bewoners, waarmee later het glas geheven werd op de start van de bouw van de 63 woningen. Na de toespraken van wethouder van de Waardenburg en Robert Hellings van Cedrus Vastgoed Ontwikkeling BV kon er geproost worden op dit heugelijke moment. Nadien was er tijd voor de buren om elkaar in de warmte van het september zonnetje Coronaproof te leren kennen.

LEEF Liverdonk

In de wijk Liverdonk geniet je van rust en ruimte in één van de woningen van het project LEEF Liverdonk. LEEF Liverdonk is gesitueerd aan de rand van Brandevoort. Op loopafstand van de levendigheid van de Veste én dicht bij uitvalswegen richting Helmond en Eindhoven. Rustig wonen in het groen met de levendigheid van stadskernen dichtbij: het beste van twee werelden.

De authentieke stijlkenmerken, woningen van diverse grootte, goothoogte en raamverdeling vormen eenheid waar plaats is voor individualiteit, veelvormigheid en verrassing. De ontwerpen zijn nauw gerelateerd aan het stedenbouwkundig plan van Brandevoort dat zijn bestaansrecht al geruime tijd waar weet te maken: rustig en centraal wonen in een Brabants stadje, de dorpse rust met stedelijke kwaliteiten.

Meer informatie over dit nieuwbouwplan is te vinden op www.livingliverdonk.nl. Via deze website kunt u ook de brochure en prijslijst downloaden en kunt u zich inschrijven voor een koopwoning.


Dit nieuwsbericht is 61 keer bekeken

X
X