Ledro4life – Let’s beat ALS together

Ledro4life – Let’s beat ALS together
Gepubliceerd op: 22 oktober 2021 9:35

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND Bijna 10 jaar al zetten we ons in voor de vreselijke ziekte ALS. Onze lieve vriend Giorgio Briga is in december 2012 overleden aan ALS. We hebben van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met iemand doet, dat konden we niet zomaar los laten. We dachten: hier moeten we iets voor gaan doen.

In 3 maanden tijd hebben we een stichting opgezet en in Italië de eerste editie van ledro4life gerealiseerd. Met 25 deelnemers, een aantal vrijwilligers en onze lieve vrienden in Italië is het gelukt om er een bijzondere dag van te maken. Nu 10 jaar verder, hebben we in Italië zes edities van ledro4life gehad.

Inmiddels is het bestuur uitgebreid tot vier personen. Met alle ziel en zaligheid organiseren we allerlei acties, om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek en dromen waar te maken voor ALS-patiënten.

In 2019 was de laatste editie in Italië. Met 76 deelnemers hebben we gezwoegd in de bergen van Valle di Ledro om er een bijzonder laatste editie van te maken. € 70.080,-- hebben we dat jaar opgehaald. Een enorm mooi bedrag!

Ledro4life – Let’s beat ALS togetherF | Ledro4life


Maar onze strijd is nog niet klaar, in Nederland gaan we door om de ziekte de wereld uit te helpen of verlichting te geven aan ALS-patiënten of dromen waar te maken. De eerste actie die eraan komt ,is rond de Sintperiode. We verkopen al jaren heerlijke speculaaspoppen en ambachtelijke chocoladeletters voor een mooi prijsje van € 5,00. Leuk voor werknemers, collega’s, vrienden of familie.

Voor meer informatie: kijk op ledro4life.eu of mail naar info@ledro4life.eu


Dit nieuwsbericht is 211 keer bekeken

X
X