Lavans hoofdsponsor Halve van Helmond

Gepubliceerd op: 25 november 2020 12:42
Gewijzigd op: 25 november 2020 12:51

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Lavans is de nieuwe hoofdsponsor van het hardloop- en wandelevenement Halve van Helmond. Het evenement krijgt met deze samenwerking een nieuwe naam: Lavans Halve van Helmond.

Enorm trots
Het bestuur van de Lavans Halve van Helmond is enorm trots op de samenwerking. “Nog voordat de 1e editie heeft plaatsgevonden, hebben we een hoofdsponsor gevonden. Daaruit spreekt het vertrouwen van Lavans in onze organisatie” zegt Hans Steijaert, voorzitter van de Lavans Halve van Helmond. “Deze samenwerking steunt ons in de ambitie om een hardloop- en wandelevenement voor Helmond landelijk op de kaart te zetten.”

Maatschappelijk betrokken
Lavans, dienstverlener in bedrijfskleding en bedrijfshygiëne, ziet zich als de perfecte partner voor dit loopevenement. “We zijn van origine een écht Helmonds familiebedrijf en nauw betrokken in de omgeving. Toen we hoorden van dit sociale en sportieve initiatief, zeiden we meteen: daar moeten we bij zijn. Bij ons staat gezondheid en vitaliteit hoog op de agenda. Niet alleen voor onze medewerkers, maar voor de gehele maatschappij. Met trots verbinden we onze naam aan dit kansrijke evenement en leveren graag een maatschappelijk bijdragen hierin”, aldus Tristan van der Waart, directeur van Lavans.

1e editie op zondag 11 april
De 1e editie van de Lavans Halve van Helmond is gepland op 11 april 2021. De organisatie is volop bezig om de mogelijkheden voor een coronaproof evenement in kaart te brengen. Het evenement heeft naast de halve marathon, verschillende afstanden voor hardlopers en wandelaars. Het richt zich daarbij op een breed deelnemersveld; zowel wedstrijd als recreatieve lopers en jong als oud worden uitgedaagd om een mooie prestatie neer te zetten. Meer informatie is te vinden op www.halvevanhelmond.nl.


Dit nieuwsbericht is 231 keer bekeken

X
X