Land van de Peel daagt Peellanders uit om op pad te gaan in eigen regio met ‘Het mysterie van’

Land van de Peel Het mysterie van Buntven DeWinkelVanHier
Gepubliceerd op: 4 mei 2021 10:42

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO Na een jaar van beperkte reismogelijkheden wordt het ontdekken van bijzondere plekken dicht bij huis door veel mensen niet langer alleen als noodzaak gezien, maar vooral ook als een leuke uitdaging. De Peel is bij uitstek een regio vol verrassende plekken en juist de Peellanders weten de unieke plekjes te vinden in de omgeving. De regionale marketingorganisatie Land van de Peel roept inwoners van de zes Peelgemeenten daarom op om hun favoriete plek te delen via social media met #hetmysterievan en #landvandepeel.

Ontdek het mysterie
Niet alleen voor bezoekers van buitenaf is de Peel nog relatief onbekend terrein: ook voor de Peellander zelf blijft er nog genoeg te ontdekken. Door tips met elkaar te delen, wordt iedereen uitgedaagd om nieuwe ontdekkingen te blijven doen en volop te genieten van de zomer in het Land van de Peel.

Bekende ambassadeurs
Het startsein van de campagne werd op 22 april gegeven tijdens de lancering van het nieuwe toeristische platform www.landvandepeel.nl. Op deze website en via social media namen bekende lokale ambassadeurs de afgelopen dagen alvast het voortouw. Zo vertelt burgemeester van Someren Dilia Blok over goed verborgen vennen op de Strabrechtse Heide en tipt de Helmondse sterrenchef Jermain de Rozario het Buntven in Deurne: "Dat is echt nog een stukje magie dat we hier hebben, wat echt nog puur natuur is. Ik zou daarnaartoe gaan."

Land van de Peel Het mysterie van Buntven DeWinkelVanHier
DeWinkelVanHier.nl is het nieuwe digitale winkelconcept waar je producten shopt van verschillende lokale winkeliers in de Peel in één mandje. Onder alle ingezonden tips in de maand mei wordt er een speciaal pakket verloot | F DeWinkelVanHierDoe mee met ‘Het mysterie van…’
Iedereen is welkom om zijn of haar tip in te sturen voor een bijzondere plek in de zes Peelgemeenten Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbaak en Someren. Dat kan een natuurgebied zijn, maar ook een favoriet restaurant, een museumstuk of andere geliefde plek. Deel de tips met een foto of vlog op social media via #hetmysterievan en #landvandepeel. Inzendingen kunnen worden uitgelicht op de kanalen van Land van de Peel en in regionale bladen. Onder alle inzendingen wordt maandelijks een mooie prijs verloot. Voor de maand mei is dat een uniek pakket van het nieuwe winkelconcept DeWinkelVanHier.nl met producten van lokale winkeliers ter waarde van 100 euro.


Dit nieuwsbericht is 101 keer bekeken

X
X