Laatste dag Fresh Cacao-expo met uitreiking Carat Lucas Gasselprijs

Laatste dag Fresh Cacao-expo met uitreiking Carat Lucas Gasselprijs
Gepubliceerd op: 24 september 2021 15:10

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Suytkade, Voorpagina

HELMOND Op zondag 3 oktober, de laatste dag van de Fresh Cacao-tentoonstelling, wordt in de exporuimte van De Cacaofabriek bekend gemaakt wie van de deelnemende kunstenaars de Carat Lucas Gasselprijs 2021 heeft gewonnen. Uit een selectie van 11 kunstenaars is door een vakjury de winnaar gekozen.

De vakjury bestaat uit Hans November, hoofd collectie en educatie van het Noord-Brabants Museum, Ajla R. Steinvag, beeldend kunstenaar en Fabienne Swinkels, lid van stichting Carat.

De winnende kunstenaar krijgt een geldbedrag om te investeren in zijn of haar kunstpraktijk. De prijs zal worden overhandigd door de voorzitter van Carat, Gerard Groot en Bert Loerakker, lid van de artistieke commissie van De Cacaofabriek.

De deelnemende kunstenaars van deze editie zijn: Cas van der Steen en Jerrold Saija van de academie Sint Joost Den Bosch, Niels Roest van de academie Sint Joost in Breda, Christy Westhovens en Lukas Malzan van de academie Maastricht, Marloes Roeper, Julia Hooy en Jochem Mestriner van de HKU en Thijs Segers, Nicky Goldsteen en Matthijs Jeuring van de AKI in Enschede.

De prijsuitreiking is om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Wilt u hier bij zijn? Aanmelden voor de prijsuitreiking kan via: juliennetullemans@cacaofabriek.nl


Dit nieuwsbericht is 215 keer bekeken

X
X