Korte zomerstop Wijkhuis Westwijzer

Gepubliceerd op: 2 juli 2020 13:56
Gewijzigd op: 1 juli 2020 13:57

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-West, Voorpagina

Helmond-West: Een wijkhuis is een ontmoetingsplek, dus toen er na 1 juni weer beperkt activiteiten ontwikkeld mochten worden in Westwijzer, waren diverse gebruikersgroepen daar heel blij mee.

In goed overleg met de beheerder hervatte bijvoorbeeld Accordeana de wekelijkse repetities. Beheerder en Accordeana stelden samen een goed protocol hiervoor op en nu klinkt er weer muziek in de Spiegelzaal. Ook Handwerkclub De naald komt weer wekelijks bijeen en hoewel er nog geen competitie gespeeld kan worden, kunnen de biljarters hun caramboles weer oefenen. De taallessen Lezen en Schrijven zijn ook weer gestart.

Groepen die nog niet bij elkaar kunnen komen, zochten originele oplossingen: de Seniorengym kwam in de buitenlucht bijeen en Vrouwen Vrijdag organiseert op vrijdagochtend een online Taalcafé.

Na 1 juli kan er nog meer in Westwijzer: er kan weer gebruikt gemaakt worden van het eetpunt in Westwijzer, maar wie zijn maaltijd liever thuis bezorgd krijgt, zoals de laatste maanden, kan dat aangeven.

Na zoveel maanden waarin men niet bijeen kon komen, is het extra fijn dat de zomersluiting in de Westwijzer maar heel kort is: alleen van 27 juli tot en met 9 augustus is Westwijzer gesloten. In alle andere weken is het wijkhuis in Helmond -West gewoon open!

Wijkhuis Westwijzer, waar je altijd welkom bent.


Dit nieuwsbericht is 364 keer bekeken

X
X