Koninginnestaete

Gepubliceerd op: 28 mei 2020 11:59
Gewijzigd op: 27 mei 2020 12:18

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Nu de bouw van nieuwbouwcomplex Koninginnestaete in een afrondende fase is komt de oplevering in rap tempo dichterbij. Inmiddels zijn de eerste appartementen al verhuurd wat betekent dat onze nieuwe huurders al deze zomer volop kunnen genieten van hun gloednieuwe woningen!

Wat Koninginnestaete zo ideaal maakt? Met een locatie aan de Noord Koninginnewal woont u in Koninginnestaete binnen handbereik van de vele voorzieningen die de stad Helmond biedt. Lekker uiteten, naar de film of een terras? Geen probleem aangezien u zo bij één van de vele gezellige horeca gelegenheden binnenstapt. Geniet van een wandeling door de vele winkelstraten van Helmond of bezoek het kasteelpark met het iconische kasteel van Helmond. Gaat u er toch liever op uit? Doordat u in het hart van Helmond woont stapt u moeiteloos op het openbaar vervoer naar bestemmingen in de gehele regio! Met Koninginnestaete heeft u dus aan mogelijkheden geen gebrek!

Ook bij de realisatie van dit project is rekening gehouden met voordelen en gemakken die zorgen voor een optimale woonervaring. Zo beschikt elk appartement naast een berging in het appartement ook over een eigen berging op de begane grond. Verder biedt de open woonruimte veel vrijheid om de woning naar uw eigen wensen in te richten. En of u nou een buiten of binnen mens bent, door de grote ramen en het eigen balkon geniet u van veel lichtinval en kunt bij zowel goed als slecht weer genieten van een uitzicht over de gezellige binnenstad van Helmond.  

Benieuwd of geïnteresseerd? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op voor de brochure en een vrijblijvende bezichtiging!

Tel. 0492 534550                    
W:www.adriaansvastgoed.nl                                                                                                     

QR code


Dit nieuwsbericht is 366 keer bekeken

X
X