Kom gezellig naar de braderie in Winkelcentrum De Bus

Gepubliceerd op: 14 september 2019 10:53
Gewijzigd op: 12 september 2019 11:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Zondag 22 september organiseren de ondernemers van Winkelcentrum de Bus een grootse braderie aan het Nieuwveld in Helmond. Tijdens de braderie waar een groot aanbod aan kramen in en om het hele winkelcentrum zullen staan worden producten verkocht van de winkeliers uit WC De Bus maar er staan ook kramen van andere kleine ondernemers waarop een grote variëteit aan leuke en lekkere koopwaar wordt aangeboden.

En om het extra gezellig te maken zal de topband  Xplain! die middag live optreden. Dit muzikaal duo met Arthur ter Voert (ex- leadzanger en toetsenist HIKE...o.a. bekend van de zomerhit “Lekker lekker in de zon” en seizoen 6 van The Voice Of Holland)en Roel Geerts (ex-leadzanger en gitarist John Mayer Tribute Band) heeft heel wat muzikaliteit en ervaring in huis. Een modern duo dat zich richt op de muzikale invulling van de meest uiteenlopende feesten.

Natuurlijk is er ook aan onze kleintjes gedacht, ze kunnen lekker los gaan in de draaimolen waar je 1 week voorafgaand aan de braderie, kaartjes voor gratis ritjes kunt scoren bij uw aankoop in één van de aangesloten winkels in Winkelcentrum De Bus. Check ook even de Facebookpagina @winkelcentrumdebus waarop binnenkort een deel/like en winactie komt te staan waarbij 3 mooie geursets te winnen zijn van Lampe Berger t.w.v. € 50,00.

Tijdens de braderie die gehouden wordt van 10.00 uur tot 17.00 uur is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje en alle winkels zullen open zijn. Winkelcentrum de Bus is het enige overdekte winkelcentrum van Helmond, wat De Bus uniek maakt en ideaal voor een evenement als dit. Daarnaast is er veel gratis parkeergelegenheid.

Heeft u zelf interesse om met een kraam deel te nemen? Neem dan contact op met Lenny van Bokhoven van Van Bokhoven Events via www.van-bokhoven-events.nl

Hopelijk zien we u ook op zondag 22 september en zijn de weergoden ons gunstig gezind, u kunt dan zelf de gastvrijheid van alle ondernemers ervaren.


Dit nieuwsbericht is 383 keer bekeken

X
X