Kom gewoon eens langs!

Gepubliceerd op: 5 september 2018 17:00
Gewijzigd op: 5 september 2018 14:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina,

Helmond: Op 12 september van 9.00 tot 11.00 uur, kun je komen rondkijken in Vrije School Peelland en Kindercentrum de Kindertuin gelegen aan (Helmondselaan 71, Helmond)

Kindercentrum de Kindertuin

Dagopvang ‘het Hazeltje’ en peutergroep ‘Hompeltje’ bieden een warme en rustige omgeving waar kinderen samen spelen onder de hoede van gediplomeerde leidsters. Spelen, schilderen, broodjes bakken, knutselen en lekker naar buiten! Vanuit een vast ritme bieden we de kinderen vertrouwen en ontwikkelen ze zich totdat ze dan eindelijk 4 jaar zijn en naar de ‘echte school’ mogen. Dan gaan de kleuters met mama of papa een deurtje verder en belanden ze in de basisschool.

Vrije School Peelland

Op de basisschool worden de kinderen zo breed mogelijk uitgedaagd. Je ontdekt op de Vrije School Peelland je talenten niet alleen op het gebied van rekenen en taal, maar ook tijdens de wekelijkse lessen fluiten, handwerken, schilderen, vormtekenen, koorzingen en vele andere expressieve vakken. We bieden onderwijs voor het hoofd, het hart en de handen. Of, zoals we onlangs hoorden zeggen: “Op Vrije School Peelland staat het onderwijs in dienst van de persoonlijkheidsvorming.” Een mooi compliment, want daar staan we voor. We leren en stimuleren kinderen. Daarbij maken we gebruik van het cognitieve leervermogen, creativiteit, spel, beweging, handvaardigheid en uiteraard de vakkennis van de leidsters en (vak)leerkrachten.

Wil je ook kennismaken, sfeer proeven en zien hoe fantastisch onze kinderopvang en ons onderwijs zijn? Dan nodigen we je heel graag uit op woensdag 12 september! Er zijn rondleidingen door de Kindertuin en de school.
Je kunt kijken naar een film over het vrijschoolonderwijs en er zijn medewerkers van de Kindertuin en de school die informatie geven en al je vragen beantwoorden. Neem gerust je jonge kind(eren) mee en kom samen even spelen en een broodje bakken in een van de peuterlokalen, zo kunt u lekker ‘sfeer proeven’.

Kortom: kom gewoon eens langs en laat je positief verrassen!

Dit nieuwsbericht is 380 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X