Kom eens langs en laat je verrassen!

Gepubliceerd op: 1 oktober 2020 13:45
Gewijzigd op: 1 oktober 2020 9:47

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Helmond-Oost, Voorpagina

Voor ouders met jonge kinderen organiseert Vrije School Peelland, samen met Kindercentrum de Kindertuin, begin oktober twee leuke activiteiten: 

Probeer-speelochtend woensdag 7 oktober van 9.30 tot 11.00 uur
Kom lekker spelen, sfeerproeven en broodjes bakken met je kind(eren) van 0-4 jaar. Onder leiding van een peuterleidster en onder het genot van een kopje koffie of thee kun je samen met je kind komen spelen, bakken en als afsluiting een kringspelletje doen, terwijl je andere ouders met jonge kinderen ontmoet. Past de sfeer in onze peutergroep bij jou en je kind? Kom dan gerust de andere speelochtenden ook! 

Sprookjesmiddag woensdag 14 oktober van 14.00 tot 15.00 uur
Waan je in een ‘minitheater’ tijdens de sprookjesmiddag. De kleuterleerkrachten van Vrije School Peelland vertellen deze middag een verhaal, dat tegelijk als poppenspel wordt uitgebeeld. De korte voorstelling is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en natuurlijk zijn ook hun ouders van
harte welkom. Na het verhaal is er nog iets te drinken en sluiten we af met kringspelletjes. Welkom op 14 oktober in de wereld van de kleuter! We zien uit naar jullie komst.

Deelname aan de activiteiten is gratis; vooraf even aanmelden is in de huidige omstandigheden  noodzakelijk: 0492-547628, of op www.vrijeschoolpeelland.nl. Vrije School Peelland en Kindercentrum de Kindertuin – Helmondselaan 71, Helmond.

F | Vrije School Peelland


Dit nieuwsbericht is 70 keer bekeken

X
X