Knuffelkatertje Punto

Gepubliceerd op: 10 oktober 2019 17:50
Gewijzigd op: 10 oktober 2019 11:10

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Voorpagina,

Punto is een jaar geleden als kitten bij ons binnengekomen. Hij kreeg opeens een enorme oogontsteking aan beide oogjes. We zijn tot heel kort geleden onafgebroken aan het zalven geweest en we zijn zielsgelukkig dat we beide oogjes hebben kunnen behouden. Er zal echter wel wat littekenweefsel zichtbaar blijven op het hoornvlies.

Ondanks dit alles is Punto een vrolijke kwibus die graag speelt. Knuffelen en in je armen liggen staat dagelijks in zijn agenda. Ook springt hij graag op je rug om in je nek te gaan liggen. Het is een oergezellig schoot- en knuffelkatertje.

Hij is klaar voor een nieuw baasje, mits u goed voor zijn ogen zorgt. Wie ontfermt zich over deze hartstikke leuke knaap die zo'n moeizame start heeft gehad? Hij heeft trouwens nog een speciale attractie: zijn staart heeft waarschijnlijk, toen hij nog bij z'n moeder in de buik zat, een beetje in de verdrukking gezeten, want het is maar een "halve" staart die eindigt in een knikje. Een beetje een mallotig ding dus. Past goed bij dit flierefluitertje!


Dit nieuwsbericht is 173 keer bekeken

X
X