Kluppels vieren toch carnaval met twee live tv-uitzendingen

Gepubliceerd op: 12 februari 2021 9:10

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

HELMOND Geen polonaise in hoftempel de Geseldonk deze carnaval, maar wel solonaise door je huiskamer. Op zaterdag 13 en zondag 14 februari brengen De Kluppels met twee live tv-uitzendingen carnaval naar jouw huiskamer. Met muziek en entertainment van onder meer De Heeren Van en de Skoepies kan iedereen op afstand genieten van carnaval met het Kluppelcafé live vanuit hoftempel de Geseldonk. Live meekijken kan vanaf 19.30 uur via DitIsHelmond op tv en de Facebookpagina van De Kluppels.

Vanwege alle coronamaatregelen zit een groot carnavalsfeest in hoftempel de Geseldonk er dit jaar niet in. Maar een jaar zonder carnaval, dat kan niet. Carnaval gaat altijd door, in welke vorm dan ook. Daarom heeft carnavalsvereniging De Kluppels besloten het feestgedruis dit jaar naar iedereen thuis te brengen. Met deze topartiesten belooft carnaval 2021 iets bijzonders te worden:
• De Heeren Van - Skoepies - Berry Knapen
• Rob Scheepers (Helmond) - Immer Hansi

Daarnaast zullen ook verschillende bekende Houtenaren aanschuiven en spelen we nog een heuse muziekquiz met alle online- en tv-kijkers. Verder willen De Kluppels nog niet te veel verklappen, je moet gewoon kijken. Dus haal de serpentines maar in huis, versier je woonkamer en trek je mooiste pakje aan, dan zorgen De Kluppels voor de carnavalssfeer in jouw huiskamer. Zoals je ook van De Kluppels gewend bent in de Geseldonk. 

Hoe kun je het Kluppelcafé op carnavalszaterdag 13 en carnavalszondag 14 februari zien en horen? Kijk live mee via de Facebookpagina van De Kluppels of via DitIsHelmond op Youtube en tv: Ziggo kanaal 36, Breedband Helmond, kanaal 21 of KPN kanaal 1429. De uitzendingen beginnen om 19.30 uur met het voorprogramma. Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur.

F | Kluppels


Dit nieuwsbericht is 141 keer bekeken

X
X