Kletsmiddagen in 2022 en
kletsavonden in 2023 in de Fonkel

Gepubliceerd op: 1 december 2022 16:41

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

BINNENSTAD

Na 2 coronajaren zijn ze er weer, de gezellige oitperbeermiddagen en de kletsavonden in De Fonkel.

Oitperbeermidagen
Op 4 en 11 december zijn de gratis te bezoeken, keigezellige oitperbeermiddagen in de Fonkel met de perbeersels van diverse kletsers/tonproaters, geregisseerd door John van Lanen. De middagen worden gepresenteerd door Bert van der Heijden, de muzikale omlijsting is in handen van muziekkapel Ragazzi en ook de dansgardes van de Rampetampers verlenen hun medewerking om deze middagen tot een succes te maken. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur.


Kletsavonden en voorverkoop
Op 4 december wordt ook gestart met de voorverkoop van de 2 afwisselende oergezellige zittingsavonden in de Fonkel op vrijdag 27 januari 2023 en zaterdag 4 februari 2023. Beide zijn totaal verschillende avonden met kletsers en amusement. Op vrijdag zal de muzikale omlijsting plaatvinden door de Durbloazers en op zaterdag door de Vlierländer Musikanten. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.

Naast de voorverkoop voor deze avonden in de Fonkel kunt u vanaf maandag 5 december ook bij Primera de Luifel in winkelcentrum de Bus terecht voor kaartjes.


Dit nieuwsbericht is 138 keer bekeken