Kletsavonden in wijkhuis de Fonkel

Gepubliceerd op: 13 januari 2020 10:01

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Door de samenwerking van de Helmondse Enterteenmunt Groep (HEG), de Fonkel en de Rampetampers op carnavalsgebied is het mogelijk om twee gevarieerde kletsavonden aan te bieden in de Fonkel. Op vrijdag 31 januari zal de Fonkelende Kletsavond worden gehouden. Als vanouds zal niet bekend worden gemaakt wie hierbij optreden. De aanvang van deze avond is al om 19.30 uur. Toegangsprijs is € 11,00.

Op zaterdag 15 februari 2020 wordt deze gevolgd door de befaamde Oergezellige Zittingsavond. Op deze avond ziet u andere kletsers dan tijdens de eerste, en wel Rob Scheepers uit Sterksel, Arjan Compen en Arie Schoofs. Als amusement “Ons Jongens” en “de Skoepies”. De avond start om 19.45 uur en ook hier is de toegangsprijs slechts €11,00. Na afloop van deze avond is er nog een gezellige afterparty na in de foyer met medewerking van Diskjockey “Geofietia”.

Mocht u beide avonden willen bezoeken dan kan dat door een passe-partout te kopen voor slechts 20 euro.

Op beide avonden zorgen De Durbloazers voor de muzikale ondersteuning, terwijl de HEG tekent voor de techniek. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en de Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten. Dit geheel onder leiding van prins Ton d’n Urste.

De entreekaartjes en passe-partouts zijn te koop bij de receptie van ‘De Fonkel’ Prins Karelstraat 123 Helmond, ‘Primera de Luifel’ in winkelcentrum De Bus en online op www.ticketview.nl/shop/rampetampers. De zaal gaat open om 19.00 uur. Wilt u alleen naar het bal op 15 februari? Dan is de entree in de foyer gratis.

Oitperbeermiddag <<TK

Van een gratis voorproefje kan al worden genoten op zondag 12 januari, dan is de Oitperbeer middag aanvang: 14:00 uur. Bert van der Heijden presenteert de probeersels van diverse (beginnende) tonpraters. Zij krijgen hier de kans om hun klets ten gehore te brengen en deze daarna nog bij te stellen. Bekende namen zijn Dolf Schrama, Jorlan Manders, Arian Compen.  Minder bekend; Riza Tisserant, Els Nicols, en Berto. Verder staat Dubbel Trubbel op het programma. Het geheel wordt omlijst door de muziek van RAGAZZI ! Het programma is weer samengesteld door John van Laanen. De toegang is Gratis


Dit nieuwsbericht is 126 keer bekeken

X
X