Kletsavond in Wijkhuis de Fonkel en Zittingsavond van de Rampetampers

Gepubliceerd op: 10 januari 2019 14:15

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Binnenstad: Dit jaar hebben wij de handen in een geslagen. De kletsavond van de Fonkel, en de zittingsavond van de Rampetampers zijn een gezamenlijke productie van De Fonkel, De Rampetampers, Wijkbeheer binnenstad en de Helmonse Enterteenmunt Groep.

De avond van de Fonkel is op vrijdagavond 8 februari 2019, aanvang 19.30 uur, en zoals gebruikelijk blijven de optredende een Mysterie. De avond van de Rampetampers is op zaterdag 23 februari 2019 aanvang 20.00 uur. Voor u komen in of voor de ton Dolf Schrama, Helga Cornelissen, Rob Schepers (Helmond) en Rob Bouman. Het Amusement bij de Rampetampers is de Groep TaDaa en Niks en un Bietje. Op beide avonden zorgen de Durbloazers voor de muzikale ondersteuning. Uiteraard zullen ook de Dansgarde en Showgroep hun beste beentje bij de dans voorzetten.

Beide avonden zijn te bezoeken voor de toegangsprijs van € 11,00. De verkoop van de toegangskaarten start op 16 december tijdens de benefietmiddag. Wilt u beide dagen komen? Dan bieden wij een Passe-Partout aan voor het bedrag van slechts €20,00. Ook deze kaarten zullen te koop zijn bij Wijkhuis de Fonkel, Primera de Luifel in winkelcentrum De Bus en online op www.rampetampers.nl.

Dit nieuwsbericht is 408 keer bekeken

X
X