Klets-en amusementsweekend in Parkzicht Dierdonk

Gepubliceerd op: 18 januari 2020 15:16
Gewijzigd op: 15 januari 2020 15:25

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Dierdonk, Voorpagina

Dierdonk: Zaterdag 8 februari 2020 organiseren Dierdonk Events en SCCD Parkzicht voor de vijfde keer hun jaarlijkse carnavaleske amusementsavond. Dit jaar zijn we er in geslaagd om een top programma voor u in elkaar te zetten. De organisatie heeft onder andere als kletsers niemand minder dan Rob Scheepers uit Sterksel en Berry Knapen uit Heeze weten vast te leggen. Verder als nieuwkomer in het kletsers wereldje, Rizza Tisserand. Ook het amusement is deze keer weer van een zeer hoog niveau met onder andere Applaus en Striepke Veur. Aanvang 20.30 uur zaal open vanaf 19.45 uur.

Kaarten voor deze fantastische avond kosten slechts € 12.50 en zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn Dierdonk.

Op zondagmiddag 9 februari 2020 wederom onze amusementsmiddag. Dit is een evenement voor hen die met carnaval zelf niet uitgaan, maar toch iets van het carnavalsgebeuren willen proeven. Wij bieden u onder andere een optreden van dansmarietjes, een kletser, de winnaars van de Helmondse carnavalskraker Wai en diverse andere artiesten. In een gezellige omgeving kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de diverse optredens en uiteraard ook zelf een dansje wagen op de muziek van onze huis DJ Cor die met zijn Disco 2000 het licht en het geluid verzorgd op zowel de zaterdagavond als ook de zondagmiddag.

Entree kost deze middag slechts € 3.00 en kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. Aanvang 14.00 uur en de zaal gaat open om 13.30 uur.


Dit nieuwsbericht is 365 keer bekeken

X
X