Klapstoelkabaret bij boerderij Krakenburg

Gepubliceerd op: 19 mei 2023 12:29

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO: Het Klapstoelkabaret toert deze zomer weer door Nederland en komt voor de derde keer naar Boerderij Krakenburg in het prachtige Nuenense (op de grens van Son en Breugel) buiten gebied.

Een zomers theaterconcept. Cabaretiers spelen hun show op een pop-up podium, op unieke en mooie plekken in de buitenlucht. Het bos, op het strand, bij kastelen en op zaterdag 17 juni dus ook bij Krakenburg.

Ontdek nieuw talent, gloednieuwe liedjes en conferences tijdens Klapstoelkabaret. Bij Krakenburg optredens van twee artiesten uit de Klapstoel-selectie, die festivals en prijzen wonnen. Kom kijken, zie uw favoriete cabaretier op het podium of ontdek de artiesten van de toekomst!

Over de Klapstoelkabaretartiesten:

Thijs van de Meeberg

won de jury en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival in 2015. Ging bij De Slimste roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.


Bovenste Knoopje Open

is een kleinkunstgezelschap met frontman Sjoerd van Capelleveen. Met ruim 400 speelbeurten op hun naam en hun Nederlandstalige muziek die al bijna een half miljoen keer beluisterd werd, zijn deze jonge mannen met ontwapenend plezier aan de weg aan het timmeren.

'Neem je klapstoel mee en geniet van live theater'.


Het belooft een mooie, leuke en gezellige avond te worden!
• Zaterdag 17 juni, 20.00 uur, bar open 19.00 uur
• Boerderij Krakenburg, Olen 50 Nuenen
• Artiesten: Thijs van de Meeberg en Bovenste Knoopje Open
• Ticketprijs: €22,50 inclusief een consumptie
• Kaartjes reserveren: www.klapstoelkabaret.nl
• Vergeet je eigen klapstoel niet • Meer informatie over de locatie: www.krakenburg.nl


Dit nieuwsbericht is 72 keer bekeken