Klaas Prins met “Maar nog niet helemaal” in het Annatheater

Gepubliceerd op: 21 maart 2019 12:54
Gewijzigd op: 21 maart 2019 12:57

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Annawijk/Suykade: Op zaterdag 30 maart neemt cabaretier Klaas Prins je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen. Een absurde zoektocht naar identiteit waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen. 
  
Biografie: Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret festival. Verder schrijft Klaas voor diverse tv-programma’s en was hij de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment speelt Klaas zijn eerste avondvullende programma “Maar nog niet helemaal”. 

Datum: zaterdag 30 maart

Kaarten: € 15,00, www.annatheater.nl
Aanvang: 20:30 uur

Het Annatheater ligt op 1 minuut loopafstand van het NS-station Helmond.Het adres is Floreffestraat 21a, Helmond. Telefoon: 0492-475255

info@annatheater.nl ; www.annatheater.nl


Dit nieuwsbericht is 60 keer bekeken

X
X