Kinderboerderij en speeltuin de Veldhoeve heeft er zin in

Gepubliceerd op: 25 juni 2020 14:09

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Helmond-Noord, Voorpagina

Helmond-Noord: Zoals jullie misschien al wel gehoord  of gelezen hebben, heeft Kinderboerderij en speeltuin de Veldhoeve een volledig nieuw bestuur en gaan we samen hard aan de slag om er weer een goedlopende en gezellige kinderboerderij en speeltuin van maken.

Om dit te bereiken zijn er al nieuwe dieren op de kinderboerderij, waaronder alpaca’s, pony’s en eekhoorns, en willen we in de toekomst nog meer nieuwe dieren verwelkomen. Ook nieuwe speeltoestellen en het verblijven opknappen is iets waarmee we aan de slag gaan evenals de het vergroten van de focus op educatie.

Het “Leger des Heils” is niet meer aanwezig en we hebben een eigen dagbesteding. We gaan voorlopig na de corona open op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur. Als we meer vrijwilligers hebben, kunnen we misschien de openingstijden uitbreiden en in het weekend open gaan.

Mocht u interesse hebben om vrijwilliger bij ons te worden, dan horen we dit graag. Voor de volledige vacature kunt u kijken op de facebookpagina of op www.kinderboerderijdeveldhoeve.nl

Kinderboerderij en speeltuin de Veldhoeve| Breitnerlaan 19| 5702 TX Helmond| 0492-539309| info@kinderboerderijdeveldhoeve.nl


Dit nieuwsbericht is 558 keer bekeken

X
X