KHN verwelkomt Mark van den Bogaard als nieuwe voorzitter van afdeling Helmond

Mark van den Bogaard nieuwe voorzitter KHN Helmond
Gepubliceerd op: 17 maart 2021 9:48

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

HELMOND Het huidige bestuur heeft onlangs tijdens een bestuursvergadering unaniem gestemd op Mark van den Bogaard als voorzitter van KHN afdeling Helmond. De eigenaar van stadsbrouwerij De Deftige Aap is hiermee de opvolger van Hein Gruijters die zijn maximale zittingsduur als bestuurslid heeft bereikt. Hein zal de komende tijd op de achtergrond betrokken blijven zodat Mark de tijd heeft om ingewerkt te worden.

We hopen wanneer de coronamaatregelen het toelaten nog een officieel afscheidsmoment te kunnen organiseren, waarbij we Hein Gruijters bedanken voor al zijn inzet en betrokkenheid bij de vereniging de afgelopen 11 jaar.

Horecaondernemer met ambitie
Mark van den Bogaard is eigenaar van stadbrouwerij De Deftige Aap, gelegen aan de Markt in Helmond. Mark is een enthousiaste horecaondernemer en zeer ambitieus en betrokken bestuurder met een grote passie voor de branche. Sinds 2020 is hij bestuurslid voor KHN afdeling Helmond. Hiermee vertegenwoordigt hij ruim 70 leden in de gemeente. Door zijn ervaring als ondernemer en bestuurder onderkent hij dat de branche op dit moment voor grote uitdagingen staat. Met een sterke visie, een positief kritische houding en verbindende kwaliteiten verwacht het bestuur dat Mark een goede aanvulling zal vormen.

“Met Mark hebben we de juiste man op het juiste moment voor de vereniging gevonden; het is een echte verbinder die gemakkelijk aansluiting vindt bij onze leden in al hun verscheidenheid. En het is bovendien een hele fijne man om mee samen te werken!” Met zijn enthousiasme en passie voor de branche wil hij zeker gezien de uitdagende periode waarin we nu zitten een belangrijke bijdrage leveren aan een toekomstbestendige horecabranche.

Het Helmondse bestuur wordt mede gevormd door:
• Geert Blenckers, secretaris, onder andere Bobby’s Bar.
•Ruud van den Heuvel, penningmeester, Nero Water.
•Eric Konings, de Koning.
•Hugo Molleman, onder andere Il Borgo.
•Gijs Verstappen, D’n Dimpel.
•Camiel Verschuren, de Kei.

Speerpunten 2021
De komende periode gaat het bestuur zich inzetten voor een meerjaren-herstelplan voor de horeca en een nieuw horecabeleid dat ruimte biedt voor ondernemerschap en perspectief voor de toekomst. In samenwerking met alle belanghebbende partijen willen we de horeca in Helmond zo goed als mogelijk sterk uit de crisis laten komen.

De vereniging Koninklijke Horeca Nederland
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is dé branchevereniging voor de horeca. Met ruim 240 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 427.000 medewerkers. Wij maken ons sterk voor een professionele en toekomstbestendige horeca. Onze leden ondersteunen wij met service, lobby, advies, informatie & inspiratie en ledenvoordelen.

KHN Helmond is te bereiken via: helmond@khn.nl
Voor vragen kunt u contact opnemen met secretaris Geert Blenckers: 06–41598633


Dit nieuwsbericht is 393 keer bekeken

X
X