Kennedy Challenge, ga jij de uitdaging aan?

Deelnemers aan de Kennedy Challenge worden uitgedaagd
Gepubliceerd op: 18 juni 2021 12:25

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

REGIO In coronatijd is wandelen misschien wel populairder dan ooit. JOEK, de organisatie van de Kennedymars, speelt hier op in met de Kennedy Challenge. Een alternatief voor de Kennedymars, die helaas voor het tweede jaar op rij niet door kan gaan. Deelnemers aan de Kennedy Challenge worden uitgedaagd om in de maand juli 80 kilometer te lopen. Lukt dit, dan ontvangen zij een speciale virtuele medaille.

Inschrijvingen zijn geopend
Ruim 250 wandelaars hebben zich al aangemeld voor de Kennedy Challenge. Iedereen die ook mee wil doen, kan zich aanmelden via www.kennedymars.nl/challenge. Deelname is gratis. De ‘start’ van de Challenge is op zaterdag 3 juli en deelnemers kunnen de 80 kilometer voltooien tot en met 31 juli.

Hoe werkt het?
Deelnemers registeren hun wandelingen met de Strava-app. Download gratis de app in de Appstore of Play Store en maak een account aan. Na aanmelding ontvangen deelnemers via e-mail een link waarmee ze hun inschrijving kunnen koppelen aan hun Strava-account. Mensen die de Strava-app al gebruiken, hoeven alleen hun inschrijving te koppelen. Registreer je wandelingen met de Strava-app. Heb je de 80 kilometer volbracht? Dan ontvang je een digitale herinneringsmedaille én certificaat van de Kennedy Challenge. Kijk voor alle info en uitleg op www.kennedymars.nl/challenge.

Medailles
Dit jaar maakt JOEK onderscheid in de virtuele medailles op basis van het aantal benodigde ‘etappes’ om de volledige Challenge te voltooien:

• Goud: voor de échte Kennedy Walkers die de volledige Challenge in één keer en binnen 20 uur kan voltooien. Ook kom je dan in aanmerking voor een stempel op je Kennedy Walker-stempelkaart
• Zilver: voor iedereen die 2 tot 4 etappes nodig heeft om de Challenge te voltooien
• Brons: voor iedereen die 5 of meer etappes nodig heeft om de Challenge te voltooien

Daag vrienden uit om mee te doen!
Hoe leuk is het om samen mee te doen met de Kennedy Challenge! Al pratend en genietend van de mooie natuur in Someren en omgeving, maak je snel flink wat kilometers. Houd je hierbij wel aan de coronamaatregelen.

Wandeltips en wandelroutes
De komende tijd deelt JOEK volop wandeltips via de website en social media. Je krijgt ook tips over leuke wandelroutes in de buurt van Someren. Per route is aangegeven hoeveel kilometer je loopt. Zo kunnen deelnemers hun favoriete routes lopen om de 80 kilometer te volbrengen. Of laat je eens verrassen door een route die je nog niet eerder gelopen hebt. Volg de socialmediakanalen en de website van de Kennedymars en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de tips.


Dit nieuwsbericht is 146 keer bekeken

X
X