KBO Stiphout-Warande treedt naar buiten in Het Speelhuis

Gepubliceerd op: 13 december 2019 15:29

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Stiphout en warande, Voorpagina

Stiphout: KBO Stiphout-Warande organiseert een Nieuwjaarsmiddag op dinsdag 14 januari 2020 voor leden KBO Stiphout-Warande en niet leden in Het Speelhuis.

Naast de verwelkoming met koffie/thee en vlaai, krijgt u onder leiding van een gids een rondleiding, die nog eens verduidelijkt wordt met lichtbeelden. Daarna zal in de Pleinzaal de jonge Helmondse pianist David Hordijk u verrassen met zijn wonderbaarlijke klanken en dat op de Steinway-vleugel, die de muzikale steun was van de in 2018 overleden pianist Peter Zimmerman.

Programma:  

Van 13:30 tot 14:00: Ontvangst met koffie/thee en vlaai
Van 14:00 tot 15:30: Rondleiding in Het Speelhuis
Van 15:30 tot 16:15: David Hordijk, piano
Van 16:15 tot 17:00: Consumptie ter afsluiting

Deze rijk gevulde Nieuwjaarsmiddag wordt voor u georganiseerd door KBO Stiphout-Warande met medewerking van Het Speelhuis. De kosten bedragen voor leden KBO Stiphout-Warande € 10,00 per persoon en voor niet-leden € 12,50 per persoon. Aanmelden vóór 5 januari 2020. Inschrijfformulier voor KBO-leden Stiphout-Warande zie bij de

INFO nr. 11 december-januari het desbetreffende formulier en voor een ieder eveneens op www.kbo-stiphoutwarande.nl.  

Het Speelhuis is ook toegankelijk voor rolstoel en rollator gebruikers. Vervoer binnen Helmond naar Het Speelhuis: wie iemand in zijn/haar auto wil meenemen of meegenomen wil worden kan dat vermelden op het inschrijfformulier, de vergoeding aan de chauffeur bedraagt € 2,50, te overhandigen bij het instappen.

David Hordijk. (Bron foto; KBO Stiphout-Warande).


Dit nieuwsbericht is 180 keer bekeken

Verder in het nieuws

Hieronder een recent overzicht van alle belangrijke en relevante nieuwsberichten.

X
X