KBO Brouwhuis presenteert zichzelf

Gepubliceerd op: 14 maart 2018 10:21

Nieuwsbericht door: Christel Sanders

Brouwhuis: Omdat de meeste mensen een beperkt beeld hebben van waar KBO-Brouwhuis voor staat, organiseert men een voorlichtingsmarkt op 21 maart a.s. in de Loop Peeleik 7 in Brouwhuis. Deze markt is gratis toegankelijk en wordt gehouden van 10.30 uur tot 16.00 uur.

KBO-Brouwhuis is een belangenorganisatie voor senioren en kent vele activiteiten en aandachtsgebieden die variëren van bijvoorbeeld wandelen tot korting op ziektekostenverzekering. Om zowel haar nieuwe leden, de bestaande leden en ook geïnteresseerden een goed beeld te geven van al haar activiteiten en aandachtsgebieden organiseert men deze voorlichtingsmarkt in de Loop.

Tijdens deze markt zullen de verschillende activiteiten en aandachtsgebieden zichzelf presenteren en bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over de activiteiten. Het bestuur is aanwezig en zal tekst en uitleg geven over alle aspecten van een lidmaatschap van KBO-Brouwhuis.
Alle leden en belangstellenden zijn van harte welkom en kunnen tijdens de openingstijd binnenlopen en zichzelf overtuigen van het brede scala aan activiteiten. De koffie staat klaar.

Dit nieuwsbericht is 552 keer bekeken

X
X