Kasteeltuinconcerten Helmond verzekerd van professionele catering dankzij nieuwe en unieke samenwerking met lokale ondernemers

Gepubliceerd op: 26 mei 2023 10:04

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond
Voorpagina

HELMOND In 2023 vinden De Kasteeltuinconcerten voor de 21e keer plaats in de kasteeltuin van Helmond. Van vrijdag 7 juli tot en met vrijdag 25 augustus organiseert Stichting Helmond City Events weer acht vrijdagavonden live muziek op twee muziekpodia in de sfeervolle kasteeltuin. In 2022, tijdens het 20-jarig jubileum van De Kasteeltuinconcerten, wisten een recordaantal van 70.000 bezoekers het grootste en oudste muziekevenement te vinden. De organisatie maakt binnenkort het programma weer bekend.

Sinds jaar en dag wordt de catering van De Kasteeltuinconcerten uitbesteed aan lokale ondernemers. Onlangs heeft organisator van de Kasteeltuinconcerten, Stichting Helmond City Events, voor de komende drie jaar/edities (2023 tot en met 2025) een nieuwe overeenkomst afgesloten met de drie onderstaande lokale bedrijven die de krachten hebben gebundeld om de catering te verzorgen voor de Kasteeltuinconcerten:

Rooijakkers Party & Events – Wil Rooijakkers

Sinds jaar en dag de vaste en vertrouwde cateraar van De Kasteeltuinconcerten en als zeer ervaren en professionele partij in de catering en verhuur een bekende in de regio en tot ver daarbuiten.

Beer & Beefs – Jeroen van Oosterhout

Met een rijke achtergrond bij de Pandoer in Asten, een druk restaurant in Helmond centrum en een florerend zalencentrum De Traverse een belangrijke en ervaren partner in deze mooie samenwerking.

Makers Events – Floris Raijmakers

Met al jaren een mooi horecabedrijf in Helmond centrum (plan B) en daarnaast erg druk met een veelgevraagd horeca-uitzendbureau is Makers Events de perfecte partner in deze samenwerking.

Stichting Helmond City Events is ontzettend trots op deze lokale samenwerking rondom de catering van De Kasteeltuinconcerten en kijkt enorm uit naar een mooie samenwerking met bovenstaande drie professionele partijen.


Dit nieuwsbericht is 67 keer bekeken