Kasteeltuinconcerten 2021

Kasteeltuinconcerten 2021 parasol Weekkrant De Loop live band terrasje
Gepubliceerd op: 3 juni 2021 9:15

Nieuwsbericht door: Weekkrant de Loop Helmond

Ons parasolletje weer zetten?

HELMOND Nu het de goede kant op gaat met de coronacijfers en steeds meer mensen gevaccineerd zijn, gaan we voorzichtig hopen dat we het normale leven weer op kunnen pakken. Lekker socializen op een terrasje of in de kroeg luisteren naar een goede live band.

Van nature zoeken we graag andere mensen op voor een praatje, of om lief en leed te kunnen delen. Wat is er mooier dan op een zomerse vrijdagavond een biertje te kunnen drinken en een praatje te kunnen maken met onze stadsgenoten of zomaar met mensen uit de regio. Op de website van de zeer goed bezochte www.kasteeltuinconcerten.nl is voorzichtig te lezen dat we in september mogen hopen op een 4-tal edities. Laten we het hopen. Na negentien zeer succesvolle seizoenen organiseert Stichting Helmond City Events in 2021 dan van vrijdag 3 september t/m vrijdag 24 september de twintigste jubileumeditie van het populaire zomerse evenement, de Kasteeltuinconcerten. Helaas laten de geldende maatregelen de geplande acht edities van de Kasteeltuinconcerten niet toe, maar als het aan de organisatie ligt, zal het tot september niet helemaal stil blijven in de Helmondse Kasteeltuin.

Als men eerder kan starten, zonder alle maatregelen, dan doen ze dit natuurlijk! Uiteraard vinden de Kasteeltuinconcerten gewoon weer plaats zoals men gewend is op dezelfde locatie, dezelfde tijden en met dezelfde sfeer. De Helmondse Kasteeltuin wordt dan wederom omgetoverd tot een ware concertlocatie met diverse bands. Van salsa, tribute tot nederpop, bands worden weer bewust gekozen voor een breed publiek. Uiteraard laat de organisatie deze twintigste editie niet zomaar voorbij gaan en zal er flink worden uitgepakt tijdens deze bijzondere jubileumeditie! Laten we het hopen, wij als Weekkrant De Loop gaan onze parasol weer zetten op het terrein. Wij hebben er zin in u ook?


Dit nieuwsbericht is 52 keer bekeken

X
X