Kasteel van Sinterklaas verwelkomt 350.000ste bezoeker

Gepubliceerd op: 4 december 2018 13:59
Gewijzigd op: 4 december 2018 14:05

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Centrum en binnenstad, Voorpagina,

Helmond: De dag voor pakjesavond, 4 december, is altijd een bijzondere dag voor de Sint en zijn Pieten. Maar dit jaar was hij extrá bijzonder want dinsdagochtend rond 11.30 uur, kwam de 350.000e bezoeker langs bij het Kasteel van Sinterklaas. De familie Swinkels uit Bakel was het gelukkige gezin.

Een beetje geluk

Het gezin valt met de neus in de boter. Pas wonnen ze via ORO, een organisatie die ernaar streeft om kwetsbare mensen geluk te bezorgen, tickets voor Het Kasteel van Sinterklaas. En vanochtend bleek dus dat een van de gezinsleden de 350.000e bezoeker is, dat is nog eens geluk hebben! Omdat niet kan worden nagegaan welk gezinslid als 350.000e over de drempel kwam, heeft de Sint besloten om de hele familie maar in het zonnetje te zetten. ‘’Het is toch al een dure tijd voor me, dus dit kan er ook nog wel bij”, reageerde hij kort.

Een mooi prijzenpakket

De familie ontving een prijs waar ze in het land van de Sint ‘usted’ tegen zeggen. Onder al het moois bevonden zich; een cadeaupakket met daarin een boek (alleen vandaag nog verkrijgbaar bij de Smulwinkel), snoepgoed, een flinke Sint-chocoladepop én, als klap op de vuurpijl, tickets voor Het Kasteel van Sinterklaas voor volgend jaar. Moeder Callista en haar dochtertjes Charlie (6 jaar) en Nikki (2,5 jaar) namen de prijzen dankbaar in ontvangst.

Het Kasteel van Sinterklaas feliciteert de familie Swinkels van harte met deze mooie prijs. En ze bedanken alle mensen die Het Kasteel van Sinterklaas dit jaar – en voorgaande jaren – hebben bezocht. Zonder hen was deze mijlpaal vandaag niet bereikt!
Dit nieuwsbericht is 386 keer bekeken

X
X