Kasteel van Sinterklaas gaat niet door

Gepubliceerd op: 29 oktober 2020 13:46

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen

Helmond: Dit jaar is er geen Kasteel van Sinterklaas in Helmond. “We hebben lang gehoopt en geprobeerd om dit jaar de onderbouw van de basisscholen toe te laten tot het kasteel, maar ook door dat voornemen gaat een streep. Dat heeft, het zal je wellicht niet verbazen, alles te maken met het coronavirus en de ontwikkelingen daaromheen”, laat de organisatie weten via een bericht op de website.

Afgelopen zomer was er nog hoop dat het evenement in aangepaste vorm door kon gaan, maar helaas hebben zij vanwege de recente ontwikkeling besloten om het evenement dit jaar niet door te laten gaan.  

Dit jaar zal de sint dus niet aanmeren in Helmond, maar hopelijk wordt het volgend jaar beter. De organisatie sluit het bericht af met: “Het Sinterklaasfeest zal dit jaar anders worden, dat is wel duidelijk. Geen grootse intocht in Helmond en dus ook geen Kasteel van Sinterklaas. Het zal in het centrum stiller zijn dan in andere jaren. Het is niet anders. Laat dit dan maar de opmaat zijn naar een beter 2021, met een editie van Het Kasteel van Sinterklaas om nooit te vergeten. Op naar betere tijden!”

Het Kasteel van Sinterklaas zo’n 10 jaar geleden. Dit jaar is de eerste keer dat het evenement niet doorgaat F Wim van den Broek


Dit nieuwsbericht is 100 keer bekeken

X
X