“Kansrijk Mierlo-Hout” ook aanwezig tijdens de grote carnavals optocht

Gepubliceerd op: 28 februari 2020 15:15
Gewijzigd op: 28 februari 2020 14:19

Nieuwsbericht door: Mandy Meeuwsen
Gepubliceerd in: Mierlo-Hout, Voorpagina

Mierlo-Hout: Ondanks de straffe wind trok er een bonte carnavalsstoet door de straten van Mierlo-Hout. Ook wij van Kansrijk Mierlo-Hout waren aanwezig op de Hoofdstraat om de uitbundige toeschouwers te voorzien van een warme kop soep, worstenbroodjes en nog enkele warme hartigheden, die er in gingen als koek.

Na vele uren in de kou te hebben gestaan, bleek, dat we weer een mooi bedrag bij elkaar hadden behaald. Een bedrag, dat Jan Linders vanuit het Goede Doelen Fonds verdubbelt. Het was een succesvolle dag voor “Kansrijk Mierlo-Hout”, waardoor we, als vrijwilligers van “Kansrijk”, weer extra financiën hebben om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de vele activiteiten, die vanuit “Kansrijk Mierlo-Hout” worden aangeboden. We kunnen met trots terugkijken op een geslaagde middag met een goede verkoop.

Dankjewel voor hulp en gastvrijheid!

Onze dank gaat ook uit naar degenen buiten onze organisatie, die hebben bijgedragen tot dit geweldige succes. Wij willen graag de vrijwilligers van “Nei Skoen” bedanken, omdat we gebruik mochten maken van de keuken en omdat er de hele dag vrijwilligers voor ons aanwezig waren. Vrijwilligers van “Nei Skoen” heel hartelijk voor jullie gastvrijheid. Natuurlijk ook dank aan alle carnavalsvierders, die ons hebben ondersteund door het kopen van onze hartigheden. Allen bedankt namens de vrijwilligers van Kansrijk Mierlo – Hout.

Volgende actie Kansrijk op zaterdag 21 maart

Onze volgende actie is op zaterdag 21 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur. We zijn dan weer in de winkel van Jan Linders om heerlijke zelfgebakken pannenkoeken te verkopen. Je kunt deze natuurlijk meteen warm opeten, maar je kunt ze ook verpakt meenemen om ze thuis op te eten. De prijs is vijf pannenkoeken voor € 2,50. Daarnaast zijn er met het enveloppenspel weer mooie prijzen te winnen, die voor een belangrijk deel beschikbaar zijn gesteld door plaatselijke sponsors. Voor de kinderen staat er een grabbelton met vele leuke prijsjes.

Graag tot zaterdag 21 maart.

 F Anja Donkers


Dit nieuwsbericht is 134 keer bekeken

X
X